Vores speciale er diagnostik og behandling af høj faglig kvalitet. Vi finder årsagen til dine smerter.

Vi tilbyder et sammenhængende forløb med undersøgelse og diagnose af årsagen til dine symptomer. Du vil blive undersøgt og behandlet af den samme kiropraktor gennem hele dit behandlingsforløb.

Alder er ingen hindring – vi behandler både babyer, børn, voksne og ældre. Behandlingen af lidelser eller skader i muskler og led tilpasses din krop.

Kiropraktor Jesper Wiberg

“Små skavanker kan udvikle sig til store problemer. Især hos børn og unge er det vigtigt, at muskler og led fungerer godt, fordi der er en risiko for at manglende bevægelighed i led og muskler kan forstyrre kroppens udvikling.

Kiropraktik er et fænomenalt håndværk, der giver næsten øjeblikkelig smertelindring. Det virker også på andre led i kroppen end nakke og ryg. Første gang jeg selv besøgte en kiropraktor fik jeg behandlet min fod.

Gensyn med tidligere patienter, der opsøger hjælp til nye problemer eller anbefaler vores klinik til familie og venner, er det bedste bevis på, hvor stor en forskel min behandling gør for andre menneskers livskvalitet.”

FAKTA OM JESPER

Jesper er uddannet kiropraktor fra Anglo-European College of Chiropractic, England (1983). Han startede klinikken i 1985. Siden 1995 har Jesper også vurderet det faglige indhold i klagesager sendt til Patientklagenævnet.

Jesper har gennem mange år undervist andre kiropraktorer i undersøgelse og behandling af børn og babyer. Han er internationalt kendt for sin forskning i effekten af kiropraktisk behandling på danske babyer. Jesper har også skrevet om undersøgelse og kiropraktisk behandling af børn og spædbørn i internationale lærebøger, der anvendes i det meste af verden.

Læs mere på Jespers side om kiropraktik for babyer: Babykiropraktor.dk

Kiropraktor Karin Rahbek

“Smerter og stivhed kan ramme alle, der enten ikke bevæger sig nok eller kommer til at overbelaste led og muskler.

Større børn og unge har i stigende grad brug for hjælp, fordi de enten bevæger sig for lidt eller har fået overbelastet deres led i forbindelse med uheld eller sammenstød. Det sker især når de dyrker idræt eller sport.

Slidgigt er kun i sjældne tilfælde forklaringen på smerter. Men slidgigt kan forværre smerter, der skyldes ledproblemer. Ældre seniorer bliver både glade og overraskede over at kunne bevæge sig smertefrit igen.

Mange af vores nye patienter har aldrig besøgt en kiropraktor før, og jeg glæder mig stadig over at høre dem fortælle om den fantastiske følelse af velvære de får i kroppen. Det var min egen oplevelse af den følelse, der fik mig til at blive kiropraktor.”

FAKTA OM KARIN

Karin er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense (2009). Klinikejer siden 2009. Det er Karin, der er klinikkens webmaster. Hun skriver også indlæg til klinikkens side på Facebook.

I de senere år har Karin haft fokus på nakkesmerter og hovedpine, der kommer fra kæbens led og muskler.

Diætist Bente Kirkeskov

Bente kan kontaktes på telefon 40 76 10 58 eller skriv en e-mail til: bente.kirkeskov@gmail.com.