Kiropraktor priser

Første gang vil du altid skulle betale et undersøgelseshonorar og evt. honorar for røntgenbilleder eller indhentning af skanning eller røntgen fra et hospital. Prisen på både undersøgelsen og de efterfølgende behandlinger er bestemt af den offentlige sygesikring. Prisen på din behandling varierer alt efter hvad det er vi hjælper dig med.

Undersøgelse

Førstegangsundersøgelse

Undersøgelse efter mere end 3 år

Undersøgelse efter 1-3 år

Undersøgelse inden for 12 måneder

668,41 kr.

668,41 kr.

535,91 kr.

404,55 kr.

Behandling

Afgrænset konsultation

Almindelig konsultation

Udvidet konsultation

217,36 kr.

349,85 kr.

483,56 kr.

Røntgen & Skanning

Røntgenundersøgelse på klinikken

Indhentning af røntgenundersøgelse, MR- eller CT-skanning

470,78 kr.

237,16 kr.

* Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark får du tilskud til både undersøgelse og behandlingerne. Klik på linket for at se hvor meget du kan få i tilskud.

Sygesikringstilskud

Klinikken har overenskomst med den offentlige sygesikring. Sygesikringen yder tilskud til et ubegrænset antal behandlinger. Sygesikringstilskuddets størrelse er ens for alle patienter med det gule sygesikringsbevis.

Reglerne for tilskud er nærmere præciseret i overenskomsten med sygesikringen. Klik for se at de aktuelle priser fra sygesikringen.

Yderligere tilskud

Sundhedsforsikring eller ulykkesforsikring
En sundhedsforsikring eller ulykkesforsikring dækker typisk hele behandlingsudgiften til enten et bestemt antal behandlinger eller behandlinger i en bestemt periode. Spørg dit forsikringsselskab. Læs mere på vores side om sundhedsforsikring og ulykkesforsikring.

Virksomhedsordning
Hvis din arbejdsplads har en virksomhedsordning, der omfatter kiropraktisk behandling, vil dine behandlingsudgifter enten helt eller delvist blive betalt af din arbejdsgiver eller evt. det selskab, som administrerer ordningen for din arbejdsgiver.

Kommunalt helbredskort
Patienter, der har et kommunalt helbredskort, kan også få et tilskud til kiropraktor behandling. Tilskuddet svarer til den procentsats som står på helbredskortet.