Det er nemt, at bruge din sundhedsforsikring eller ulykkesforsikring til kiropraktor behandling hos os. Anmeld dit behov for behandling til forsikringsselskabet, bestil tid og aflever forsikringens brev til os, så afregner vi direkte med dit forsikringsselskab.

Mange forsikringsselskaber dækker først dine kiropraktor behandlinger fra den dato, hvor du har kontaktet dem. For at være sikker på at din forsikring dækker alle dine behandlinger, bør du altid anmelde din ulykke eller dit behov for behandling til dit forsikringsselskab senest den dag, hvor du har din første behandling hos os.

TRYG OG PENSION DANMARK

Hvis du har din sundhedsforsikring gennem Tryg eller Pension Danmark, er vigtigt, at bestiller din første tid hos os online via Behandlerbooking hos dit forsikringsselskab. 

Link til Pension Danmark:https://www.pension.dk/medlem/sundhed/ 

Link til Tryg:https://tryg.dk/anmeld-skade/sundhedTidsbestilling kan også ske via Tryg Sund-app.

DANICA SUNDHEDSFORSIKRING

Du skal bede om at bruge fritvalgsordningen, der er tilknyttet din sundhedsforsikring, hvis du gerne vil til kiropraktor hos os. Danica sender et brev til dig om at du har fået godkendt et antal kiropraktorbehandlinger. Du bedes aflevere brevet til sekretæren, når du kommer til første behandling, så afregner vi direkte med Danica.  

ANDRE SUNDHEDSFORSIKRINGER

De fleste sundhedsforsikringer – f.eks. PFA og Topdanmark – sender et brev til dig om at du har fået godkendt et antal kiropraktorbehandlinger. Du bedes medbringe forsikringsselskabets brev til første behandling. Brevet indeholder ofte en vejledning til, hvordan klinikken kan sende regningen direkte til forsikringsselskabet enten elektronisk via EAN nummer eller via sikker mail. 

Nogle forsikringsselskaber – f.eks. Gjensidige og IF – samarbejder med Nordic Netcare. De sender betalingsgarantien via e-mail direkte til den kiropraktor, som du ønsker tid hos. Vi modtager ofte betalingsgarantien inden du møder op på klinikken første gang.

ULYKKESFORSIKRING

De fleste ulykkesforsikringer sender også en godkendelse af behandling hos en kiropraktor til dig. Det er ikke altid begrænset til et bestemt antal behandlinger. I stedet kan det være en periode. Du bedes tage godkendelsen med til os. I de fleste tilfælde, afregner vi direkte med dit forsikringsselskab.