VIRKSOMHEDSORDNING

Kiropraktorordning – et godt alternativ til en sundhedsordning

Et kiropraktisk behandlingsforløb er ofte kortere end andre behandlingsformer. En virksomhedsordning om kiropraktorbehandling hjælper medarbejderne hurtigere tilbage til arbejdet efter grundig undersøgelse og behandling af årsagen til den enkelte medarbejders smerter.

Hurtig undersøgelse og relevant behandlingsindsats af årsagen til medarbejderens smerter er ofte af afgørende betydning for at gøre behandlingsforløbet så effektivt og kortvarigt som muligt. En kiropraktorordning i virksomheden er et rigtig godt alternativ til en sundhedsordning. Der kræves ingen forhåndsaccept af sundhedsordning eller forsikringsselskab. Medarbejderen kan – med det samme – vælge en hvilken som helst kiropraktor.

Det er nemt. Medarbejderen får en kvittering med til virksomhedens bogholderi. Alternativt kan klinikken sende en samlet regning til virksomheden, når behandlingsforløbet er afsluttet. Medarbejderen får altid tilskud fra den offentlige sygesikring og evt. sygeforsikringen Danmark.

Virksomheden har mulighed for at lave en individuel skræddersyet aftale med vores klinik om f.eks. begrænset dækning med hensyn til:

  • Behandlingsperiode,
  • Antal behandlinger,
  • Maksimalt behandlingsbeløb, eller
  • Procentsats af behandlingsudgiften

Kontakt venligst klinikken på forhånd, så vores administration af medarbejderens evt. egenbetaling bliver korrekt.

Udgifter & skatteregler

Virksomheden betaler kun de faktiske behandlingsomkostninger uden tidskrævende og fordyrende mellemled eller abonnement. Selv en lille reduktion i sygefraværet dækker behandlingsudgifterne, som er fradragsberettigede for virksomheden.

Pr 1. januar 2012 er arbejdsgiverbetalte behandlingsudgifter og sundhedsforsikringsordninger gjort skattepligtige for medarbejderne. Behandlingsudgifter for arbejdsrelaterede skader er dog fortsat et skattefrit personalegode for medarbejderen.